Vraagbaak

Analoog-DigitaalConsumenten (bezoekers van (media) platformen) bepalen bij vraag en aanbod de Markt voor (nieuwe) producenten / aanbieders. Een nieuwe generatie. Gebruikers (Media, Politiek, Burger), Digitalisering ((Interactie) informatie in digitale vorm), Media en Politiek, Social Media en Marktwerking. Ontwikkelingen in het Informatietijdperk niet onderschatten, doch koesteren, kritisch volgen en waar mogelijk participeren.

 1. MixCloud: Internetradio
 2. HCC: HCC netwerk
 3. Africa Media Platform: Platform
 4. Social Media Platform: Whatsapp in 2016
 5. Human: Human radio en Tv
 6. OVT: VPRO radio en Tv.
 7. GoodReads: Books
 8. Computable: Internet
 9. Mijn Overheid: Mijn Overheid
 10. Computable: Computer totaal
 11. Webwereld: Internet

 

Advertenties

Categorieën:Vraagbaak

Getagd als: