Wetenswaardig

Wetenswaard 2018

cropped-cropped-krontobonfujettie1.jpg

Ministerie kiest OCaN
voor uitvoeren belangrijke opdracht.

Artikel uit Bonaire Nieuws, 17 maart 2018. 
Den Haag – OCaN, het Overlegorgaan Caribische Nederlanders, gaat zo goed als zeker een belangrijke opdracht voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitvoeren in het aanpakken van racisme en vreemdelingenhaat.
Het is de bedoeling dat OCaN een zogeheten ‘ondersteuningsfunctie’ vorm gaat geven. Het voornaamste doel van de ondersteuningsfunctie is om organisaties/mensen te ondersteunen bij het omzetten van een maatschappelijk initiatief in een concreet projectplan dat bij goede doelenfondsen of andere subsidieverstrekkers voor financiering in aanmerking zou kunnen komen. Lees verder in Bonaire.nu


Advertenties

Categorieën:Wetenswaardig

Getagd als: